Usile Glisante sau cea mai eficienta solutie pentru largirea spatiului interior util ! Echipamentele folosite si atenta alegere a componentelor garanteaza fiabilitatea sistemelor

de usi glisante. Pentru valorizarea spatiului si realizarea design-ului preferat, gama de produse ofera numeroase solutii – recunoscute si protejate de peste 20 de brevet internationale.

Aplicarea sistemului de glisare, functionarea sincronizata a usilor, tratamentul anti- coroziune, sistemul aplicat pe pereti din gips-carton, cat si cel destinat pentru versiunea peretilor de zidarie sunt cateva din cele mai importante caracteristici tehnico-functionale, brevetate si destinate sistemelor de glisare.

Durabilitatea si originalitatea scheletelor metalice, in care culiseaza usile glisante rezulta atat datorita proceselor tehnologice speciale de fabricatie, cat si din inovatia elementelor component

Partitionarea spatiilor,in casa dar si birouri aduce usile glisante ca cel mai potrivit element separator dar si decorative din locatia dumneavoastra.

Experienta noastra din strainatate, de 10 ani in domeniu, si numeroasele proiecte pe care le-am realizat in acest timp, ne recomanda a fi alegerea ideala pentru a da viata lucrarilor de arhitectura dorite.