Este incredibil cum acest material poate servi drept umbrela ploilor, soarelui, zapezilor sau grindinei. Copertinele din sticla se deosebesc de celelalte tipuri de copertine prin transparenta lor, eleganta luxul si delicatetea accesoriilor sau prin efectul de design pe care il confera.

Constructiv pot fi asezate pe orice tip de cladire dar estetic, se pot monta doar pe acele cladiri care stiu sa primeasca acest amanunt foarte chic. Copertinele din sticla sunt proiectate in functie de necesitatile fiecarui client.

Structura poate fi executata din inox,fier sau aluminiu si chiar lemn, avand ca sisteme de prindere o gama variata de conectori care au o mare putere de extensie,furnizate de un producator specializat.

Sticla recomandata este laminate sau laminat securizata si chiar doar securizata simplu astfel incat ,sa fie implinite toate cerintele clientului.

Pe langa functionalitate copertinele din fier forjat adauga un plus de frumusete si eleganta intrarilor deasupra carora sunt amplasate. Consolele de sprijin ce pot include o gama variata de elemente din fier forjat sunt robuste si bine ancorate.

Structura metalica de sustinere a materialului de acoperire, in special policarbonat celular de diverse grosimi si culori, poate ingloba si ea elemente forjate. Modelele de copertine executate de firma noastra pot fi comandate intr-o gama larga de forme si dimensiuni, astfel incat designul lor, modern sau traditional, sa se incadreze in ansamblul arhitectural al cladirii.

Copertina pe structura metalica si invelitoare din policarbonat este o solutie practica pentru garaje, soproane, ateliere si alte spatii in care lumina naturala este utila. Spatiul acoperit cu o astfel de structura este mult mai luminos, dar in acelasi timp este aparat de ploaie si vant.

Dimensionarea elementelor metalice din care se realizeaza structura care sustine invelitoare din policarbonat se face in functie de panta acoperisului si sarcinile (mai ales produse de zapada si vant) la care acesta trebuie sa reziste. Optional se pot monta in plan vertical elemente de policarbonat si chiar sticla, care sa blocheze curentul de aer din lateral. materiale si tehnici folosite pentru realizarea copertinelor din policarbonat

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de grilaje metalice teava patrata, teava rotunda, corniere si placi de policarbonat in diverse nuante si grosimi. cat costa o copertina de policarbonat Indiferent de marime sau design, echipa noastra are solutia potrivita pentru dvs. pentru copertina de policarbonat pe structura metalica de care aveti nevoie.

Va invitam sa ne contactati pentru o cotatie exacta pentru lucrarea dvs.