Vezi mai multe pe Facebook

Prin realizarea unui model de balustrada de exterior reusit, acesta va poate schimba total aspectul casei.

Este foarte important ca modelul ales, sa se regaseasca in liniile, motivele si stilul arhitectural al casei,pentru asta suntem alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune propuneri privind design-ul potrivit, la cel mai bun raport calitate-pret.

Pentru exterior, inoxul folosit de societatea noastra este de cea mai buna calitate, pt a putea rezista intemperiilor,lucru care ne permite sa oferim garantii pana la 10 -15 ani pentru confectiile executate.

Balustrade inox cu 4 intermediare, simplu durabil si accesibil la pret incepand cu 85 eur/ml material+manopera.

Vezi mai multe pe Facebook

Pentru balustradele de interior, venim in intampinarea clientilor cu o gama larga de modele. La cererea clientului, putem executa orice model solicitat, sau putem adapta solutii tehnice, cat si de design, astfel incat rezultatul final sa satisfaca beneficiarul.

Profitati de ofertele noastre de balustrade din inox si beneficiati de o lucrare de calitate si o colaborare de succes cu echipa noastra: seriozitatea si promptitudinea va sunt garantate.

La cerere executam orice tip de balustrade din inox. Executam balustrade din inox cu prindere laterala atat modele proprii cat si orice model solicitat de client.

Diversitatea are un spectru larg de modele,si cum am specificat mai sus,noi va sprijinim pentru cea mai buna alegere si cautam solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Vezi mai multe pe Facebook

Ultima tendinta in constructii si amenajari este folosirea sticlei pentru pastrarea iluminarii naturale a incaperilor si pastrarea spatiului deschis dar si completarea luxului atat in interior cat si in exterior. Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din inox-fier-lemn ,cu prindere laterala sau normala,cu elementi rotunzi ,patrati sau speciali creati pentru dumneavoastra. Sticla care o realizam are anumite componente special,care creaza un strat protector impotriva depunerilor de murdarie,efectiv se murdareste foarte foarte greu Sticla este securizata sau laminata cu grosime intre 8 mm si 20 mm.

Sicla poate fi transparenta,sablata,cu folii colorate, fumurie, gravata sau vopsita RAL si Lacobel…Toate tipurile de sticla sunt insotite de certificate de calitate,la standardele europene si impuse de lege privind normele de siguranta pentru balustrade. Datorita tehnologiei pe care o detinem in prelucrarea sticlei punem in aplicare orice vis, concept in domeniul balustradelor, peretilor placati si copertinelor din sticla.

Sunt locatii unde montarea balustradelor din sticla reprezinta o cerinta obligatorie,deoarece acestea nu iti ingradesc vizibilitatea, iti creeaza idea unui loc mai spatios,conditiile climaterice din anumite zone nefiind un impediment in exploatarea lor. Balustradele din sticla se executa din sticla securizata ,laminate sau doar laminata cu diferite tipuri de sticla (colorata,mata,sablata,gravata). Balustradele de sticla gravata pot fi iluminate cu led RGB. Balustradele din sticla pot avea si mana curenta din lemn sau inox. Balustradele de sticla se pot folosi atat la interiorul cat si la exteriorul cladirilor.

Vezi mai multe pe Facebook

Balustradele din lemn pot lua usor orice forma doriti pentru a se imbina ideal cu casa dumneavoastra si dau scarilor siguranta si designul perfect.

Vezi mai multe pe Facebook

Balustradele din fier forjat realizate de societatea noastra pot fi amplasate atat pe scari cat si pe terase sau balcoane. Realizam balustrade din fier forjat dintr-un spectru vast de elemente din material realizat(forjat) manual, dar si din elemente de serie.

Si aici avem un spectru larg de modele(terase,balcoane,balustrade interioare-exterioare,copertine si orice alt tip de confectie metalica.