Copertina pe structura metalica si invelitoare din policarbonat este o solutie practica pentru garaje, soproane, ateliere si alte spatii in care lumina naturala este utila. Spatiul acoperit cu o astfel de structura este mult mai luminos, dar in acelasi timp este aparat de ploaie si vant.

Dimensionarea elementelor metalice din care se realizeaza structura care sustine invelitoare din policarbonat se face in functie de panta acoperisului si sarcinile (mai ales produse de zapada si vant) la care acesta trebuie sa reziste. Optional se pot monta in plan vertical elemente de policarbonat si chiar sticla, care sa blocheze curentul de aer din lateral. materiale si tehnici folosite pentru realizarea copertinelor din policarbonat

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de grilaje metalice teava patrata, teava rotunda, corniere si placi de policarbonat in diverse nuante si grosimi. cat costa o copertina de policarbonat Indiferent de marime sau design, echipa noastra are solutia potrivita pentru dvs. pentru copertina de policarbonat pe structura metalica de care aveti nevoie.

Va invitam sa ne contactati pentru o cotatie exacta pentru lucrarea dvs.